< Tilbake til oversikten

Fiberhusk vs pofiber

#1

Alynna sa for siden:

Noen som vet om disse funker ca likt? :confused: Jeg har nemlig fiberhusk i skapet og det varer en stund før den blir tom, for å si det sånn.

Har lyst å bruke den i oppskrifter med pofiber, så f.eks en fin oppskrift med panering, og jeg lurer altså på hvordan fiberhusk oppfører seg i forhold til pofiberet, er det f.eks mer konsentrert eller finmalt eller på noe vis annerledes? Det er jo kraftige saker, en teskje feil av denne og man ender opp med skosålemat :eek:


#2

Furine sa for siden:

Eg har brukt dei litt om kvarandre, men om det har blitt betre eller verre eller om det er skilnad, det er eg ikkje heilt sikker på. Men eg opplever pofiber som litt "tørrare" på eit vis...


#3

Alynna sa for siden:

Aha, er det mer som en mellomting mellom fiberhusk og kruskakli, på en måte?


#4

Furine sa for siden:

Njeei, det funkar jo som lim, som fiberhusken, men ferdigsteikt deig blir litt annleis på eit vis... Vanskeleg å forklare!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.