Jannik16 sa for siden:
[CENTER]Med bilder:
[/CENTER]
jannikej.blogg.no/?c=1309973046:)[CENTER]
Alt smakar bedre når det har hatt seg ei runde på grillen, syns eg, derfor prøvde eg dagens middag på grillen også:
GRILLA KYLLINGBOLLAR PÅ SPYD[/CENTER]
[CENTER]Servert med cripsisalat og sursøt saus![/CENTER]
[CENTER]800 g kjøttdeig.
3 egg.
1 finhakka lauk.
1 ss salt.
1 ts pepar.
3 fedd kvitlauk.
2 ss hakka persille.
1 dl fløyte.
Evt. litt fiberhusk.[/CENTER]
[CENTER]ca 12 spyd.[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]Ha alle ingrediensane i ein bolle.
Spe med fløyte til ei jevn farse, eg måtte også ha i littegrann fiberhusk for å få deiga fast nok.[/CENTER]
[CENTER]Form bollar med hendene rundt eit spyd.
Legg dei på eit bakebrett, eg steikte dei i ovn ca 5 minutt før eg la dei på grillen slik at dei skulle verte litt fastare.
[/CENTER]
[CENTER]
Dei er ferdige på grillen når dei er passe gylne.[/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
Server med ønska tilbehør! Eg hadde crispisalat og sursøt chilisaus frå smartclub (denne er mindre karbs i)!