Nå har vekta stått still i flere uker. Ligger på mellom 10-20 karber pr. dag.
Mye fett, grønt og vann så det er nok ikke der problemet ligger.
Bruker en del fløte og spiser en del hvitost... eller egentlig ikke så veldig mye, men daglig da. Spiste en del tomater før, men har kutta drastisk ned på dette. Burde jeg kutte ned på fløten? Bruker å koke ut steikepanna med fløte for å få en god saus. Eller kan det vere osten som gjør det? Eller begge deler?
Hva burde jeg kutte først og fremst?
Ja, har kutta tomatene.... skal kutte ned på fløten siden jeg tror at det kanskje kan vere grunnen. Har gått ned masse tidligere der jeg har spist mye hvitost. Blir litt prøving og feiling her.
Men jeg ville likevel gitt det et forsøk. Mange av oss må opp på 30-35g for at ikke kroppen skal gå i sparemodus.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.