Bytt ut hvetemel med kvernede mandler (eller andre nøtter) og tilsett litt bindemiddel, for eksempel JBK. Det gjør jeg i mine panerings-oppskrifter og det fungerer fantastisk! Også steker jeg i kokosolje..
Jeg tenker at vanligvis bruker man "pannekakerøre" til å fritere feks fish i fish and chips. Må da gå an og bruke lavkarbo-pannekakerøre til sånt også? Må testes ... :)
Tenkte meg en miks av knust bacongull, mandelmel og kokosmel selv, og en knøttliten mengde fiberhusk+jbk, det burde holde osten på plass, selve osterøra kan man nok lage med revet ost + egg + jbk som Josefa så fint foreslår :)
Disse er fantastiske, og absolutt å anbefale! Bare så dere vet det :p Skulle til å legge inn den sammen lenken da jeg så forespørsel om osteboller. :) Yummy :)
Takk for oppskriftstips:) skal lage disse i kveld tenkte jeg. Men, hvilken olje bruker jeg til friteringen?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.