Jannik16 sa for siden:
[CENTER]Med bilder:
jannikej.blogg.no/?c=1309800498
[CENTER]Dagens lavkarbomiddag var hiiiimmelsk! Anbefalar alle inkl dei som ikkje leve lavkarbo å prøve denne:[/CENTER]
[CENTER]ANDEBRYST
Servert med thaigrønnsaker og creme fraiche/soyasaus![/CENTER]
[CENTER]2 andebryst a ca 300 g.
Smør.
Salt og pepar.
1 pk creme fraiche.Litt soyasaus.
litt sitronsaft.[/CENTER]
[CENTER]1 pk thaiwok frå findus.[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]Snitt tynne skiver ned i andeskinnet.[/CENTER]
[CENTER]Salte og pepre.
Legg skinnsida ned i ei steikepanne med litt smør.
Steik andebrystet i 5 minutt på skinnsida til feittet smeltar og skinnet får ei fin brun skorpe.
Vend brystet og steik det eitt minutt på kjøttsida.
Deretter skal det ettersteikast i ovn ved 180 grader, bruk steiketermometer, det skal være 60-62 grader når det er ferdig.
Ta ut og avkjøl, brystet skal være romtemperert ved servering.[/CENTER]
[CENTER]Sausen:
Har eg rett og slett inga oppskrift på, denne må du smake deg fram til med 1 pk creme fraiche og med soyasaus og sitronsaft. Nydelig blei den ihvertfall! Bør prøvast![/CENTER]
Woke grønnsaker er jo ei easy sak, det beste er jo selvfølgeleg om du har ferske grønnsaker, men det hadde ikkje eg idag, denne thaiwoken var ihvertfall veldig god til:
[/CENTER]