< Tilbake til oversikten

Cocosa innkjøpt ... Ønsker mange tips om hvordan man bruker det

#1

FrkMarge sa for siden:

Sitter her med kaffekoppen med en god dæsj cocosa i... smaker ikke så verst faktisk... var veldig skeptisk må jeg innrømme...:D
Men det smaker jo egentlig godt... bare så uvant. Jeg kjøpte den med kokkossmak da, xtra virgin siden jeg kommer til å fortsette å bruke rapsolje og smør til stking uansett :)

Så: hva bruker DU cocosa i?:p


#2

lille_trille sa for siden:

Heisann.
Sitter her med en stor kopp tea med cocosa i. Tar en slik kopp om morgenen, men i dag var jeg litt treg så jeg tar den nå :)
Har ikke prøvd den i kaffe, men det går nok fint.
Mange bruker det til å steike i, men siden jeg får det i meg via tea så må vel det vere greit. Det blir også brukt til smoothies, men da må den naturligvis smeltes først :)


#3

FrkMarge sa for siden:

Smooties??? Kan jeg drikke det da? Er ikke det stort sett frukt???:confused:

#4

lille_trille sa for siden:

Du finner masse oppskrifter på smoothies her inne. Jeg bruker å lage en av bringebær, tyrkisk youghurt, fløte og litt olje. Av og til ett egg i :)
Du kan lage av alt mulig....... nesten :)



#6

Cassiopeia sa for siden:

Jeg bruker Cocosa i Avocado-Lime-kokos-smoothie
Lager den uten Udo's, søtning og fløte, men med et ekstra egg og ei diger skje Cocosa. Extra virgin smaker nydelig og blander seg godt, Pure smaker ikkeno og blander seg ikke så lett uten å smelte den.
Denne holder til tre frokoster til meg. Bruker enten en stor avocado eller to små.

Bruker også kokosolje i kaffe eller te.
Har aldrti stekt i Extra Virgin, men den må være nydelig til Thaimat?


#7

FrkMarge sa for siden:

Lager ikke så ofte tai/wok o.l. jeg, men når jeg har woket er kokkosmelk (ikke lettvarianten) vært et must... det er kjempegodt... litt ekstra fett i er vel ikke dumt kanskje :)

#8

Sugarpill sa for siden:

Jeg har bare brukt Cocosa som hårkur til nå, jeg- men den funker iallefall fantastisk til dét også!


#9

Edlih sa for siden:

Hva er cocosa? hehe


#10

Cassiopeia sa for siden:

Cocosa er kokosolje, dvs det er merkenavnet på en av mange kokosoljer.


#11

Bollemor sa for siden:

Hmmm..hørtes ut som den fettbomben da!!! kanskje det er dette jeg burde prøve???? vet jeg spiser alt for lite fett i løpet av dagen:P hva gjør du med resten? i kjøla???


#12

Cassiopeia sa for siden:

Jeg heller smoothien opp i tre høye glass, drikker/spiser den ene porsjonen, dekker de to andre med folie og setter dem i kjøleskapet. De er like fine/gode dag to og tre.

Gracella bruker Udo's i den, og synes Udo's-smaken blir for påtrengendenår smoothien er lagra. Kanskje en ide å unngå det da.


#13

Bollemor sa for siden:

sant så sant;) hvor mye rommer et glass ca???


#14

Cassiopeia sa for siden:

Mine glass tar 3 dl. Jeg bruker Kaffelatteglass i krus, så unngår jeg misfarging pga lys.

...

Det er vel minimalt med lys som når smoothien inni kjøleskapet når jeg tenker meg om... :p


#15

BenteR sa for siden:

Verdens enkleste og beste kakekrem er og smelte sjokolade og Cocosa over vannbad, avkjøle litt og blande med stivpisket fløte.
Denne kremen bruker jeg på f.eks. en mandelkakebunn eller en sukkerbrødbunn eller på en ooopsi-rull.
Skikkelig fest i stua når jeg slenger ihop noe slikt:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.