Sitter her med kaffekoppen med en god dæsj cocosa i... smaker ikke så verst faktisk... var veldig skeptisk må jeg innrømme...:D
Men det smaker jo egentlig godt... bare så uvant. Jeg kjøpte den med kokkossmak da, xtra virgin siden jeg kommer til å fortsette å bruke rapsolje og smør til stking uansett :)
Heisann.
Sitter her med en stor kopp tea med cocosa i. Tar en slik kopp om morgenen, men i dag var jeg litt treg så jeg tar den nå :)
Har ikke prøvd den i kaffe, men det går nok fint.
Mange bruker det til å steike i, men siden jeg får det i meg via tea så må vel det vere greit. Det blir også brukt til smoothies, men da må den naturligvis smeltes først :)
Du finner masse oppskrifter på smoothies her inne. Jeg bruker å lage en av bringebær, tyrkisk youghurt, fløte og litt olje. Av og til ett egg i :)
Du kan lage av alt mulig....... nesten :)
Jeg bruker Cocosa i Avocado-Lime-kokos-smoothie
Lager den uten Udo's, søtning og fløte, men med et ekstra egg og ei diger skje Cocosa. Extra virgin smaker nydelig og blander seg godt, Pure smaker ikkeno og blander seg ikke så lett uten å smelte den.
Denne holder til tre frokoster til meg. Bruker enten en stor avocado eller to små.
Bruker også kokosolje i kaffe eller te.
Har aldrti stekt i Extra Virgin, men den må være nydelig til Thaimat?
Lager ikke så ofte tai/wok o.l. jeg, men når jeg har woket er kokkosmelk (ikke lettvarianten) vært et must... det er kjempegodt... litt ekstra fett i er vel ikke dumt kanskje :)
Hmmm..hørtes ut som den fettbomben da!!! kanskje det er dette jeg burde prøve???? vet jeg spiser alt for lite fett i løpet av dagen:P hva gjør du med resten? i kjøla???
Jeg heller smoothien opp i tre høye glass, drikker/spiser den ene porsjonen, dekker de to andre med folie og setter dem i kjøleskapet. De er like fine/gode dag to og tre.
Gracella bruker Udo's i den, og synes Udo's-smaken blir for påtrengendenår smoothien er lagra. Kanskje en ide å unngå det da.
Verdens enkleste og beste kakekrem er og smelte sjokolade og Cocosa over vannbad, avkjøle litt og blande med stivpisket fløte.
Denne kremen bruker jeg på f.eks. en mandelkakebunn eller en sukkerbrødbunn eller på en ooopsi-rull.
Skikkelig fest i stua når jeg slenger ihop noe slikt:D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.