< Tilbake til oversikten

Fantastiske LCHF Sjokoladekuler

#1

|Ingrrid sa for siden:

Se bilder her!

Hadde veldig lyst på sjokolade, så da fant jeg ut at jeg ville lage sjokoladekuler. Disse ble sykt gode!!

Ingredienser (10 kuler):

7 ss sukrinmelis
3 ts kakao
3 ss smør
Et par dråper søtning (Jeg brukte English Toffee)
10 hasselnøtter
100 gr mørk sjokolade (jeg brukte halvparten 75% appelsinsjokolade og halvparten 85% sjokolade)
Kokkosmasse

Mykne smøret og ha i sukrinmelis, kakao og søtning. Smelt sjokoladen i en egen bolle (gjerne i vannbad). Sett den første blandingen i kjøleskapet om smøret ble for mykt så den stivner litt.

Ta en middagstallerken og dekk med kokkosmasse.

Dette er litt klissete: Ta en liten klump med den første røra og dytt rundt en hasselnøtt. Dypp hele blandingen i den smeltede sjokoladen, bruk en skje til å få sjokolade på hele, og bruk gaffelen til å lempe klumpen over i kokkosmassen. Hell ny kokkosmasse over til hele er dekket med kokkos. Kokkos er billig, så ta heller litt mye enn lite.

Gjør dette med alle ti klumpene og sett i kjøleskapet. De kan spises etter 30 min, men desto lenger de ligger i kjølen, desto bedre er de. Best er de dagen etterpå :)


#2

Furine sa for siden:

Nokon spesiell grunn til at du brukar margarin? Ser du skriv smør i sjølve "bruksanvisninga"... Berre lurer. ;)


#3

|Ingrrid sa for siden:

Takk! Endra det nå, haha, bruker selvsagt ekte smør!


#4

Furine sa for siden:

Bra! :) Margarin er ikkje mat. Kulene ser farleg gode ut, forresten. :)


#5

|Ingrrid sa for siden:

VET!! Hihi, de var det, forsvandt fortere enn svint!


#6

Mhira sa for siden:

Hei. Er litt ny på bakefronten og lurer på hvor du får kjøpt English Toffee søtning og lignende produkter. Fikk så lyst til å lage:):):)



#8

Cilla sa for siden:

Hørtes forøvrig kjempegode ut!


#9

|Ingrrid sa for siden:

Har linket til den jeg bruker i innlegget :)


#10

LibraGirl sa for siden:

Håhå disse skal SÅ prøves:w00t:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.