< Tilbake til oversikten

Baconsautert rosenkål

#1

Iset sa for siden:

Dette er snaddermat!!

BACONSAUTERT ROSENKÅL

240 gr rosenkål, renset
2 ss smør
80 gr bacon
60 gr finhakket løk
Nykvernet pepper
Litt salt

Del rosenkålhodene i to og kok dem i lettsaltet vann i 2 minutter. Hell bort kokevannet og ha på kaldt vann for å bevare grønnfargen.
Kutt baconet i små biter og fres dem sammen med løken i smør.
Når løk og bacon har fått en lett brunfarge, tilsetter du den godt avrente rosenkålen og steker det hele på svak varme i 3 minutter. La alle smaker blandes skikkelig.
Krydre med salt og pepper etter smak.


#2

Nille sa for siden:

Hvor mange er dette beregnet for Iset ? Jeg spør fordi 240 gr rosenkål er 10-11 karber alene - og da er det ikke induksjons eller ketolysemat hvis det er til en person.....:o


#3

Iset sa for siden:

ÅÅja.. :flau:
Det er vel to personer tenker jeg. Jeg spiste iallefall en halv porsjon og syns det var passe. Men du kan godt flytte den. :)


#4

Nille sa for siden:

Ikke noe problem. Vi setter bare inn at det er induksjonsmat hvis en deler med fler !! Og at man MÅ regne karbene !! ;)

Skal prøve denne retten til helga jeg ! :sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.