smgj sa for siden:
Jeg fant disse. Har ikke fått testet dem selv, men har store planer... Kommer i en melkfri variant og en variant med melk.
www.trackyourplaque.com/blog/2011/07/chocolate-almond-biscotti.html
Her kommer oversettelsen
Ingredienser
4,5dl mandelmel
1 dl grovhakkede valnøtter
1 dl hakket mørk sjokokade
Søtning tilsvarende 1 dl sukker
1 dl ricotta, romtemperert (bruk kokosmelk hvis melkintolerant)
4 ss smeltet smør (bruk kokosfett hvis melkintolerant)
2 store egg
0,5 dl melk (rismelk, mandelmelk eller soyamelk hvis melkintolerant)
0,5 dl mandelsmør/peanøttsmør/smør på solsikkekjerner, romtemperert
Bland mandelmel, valnøtter, søtning og sjokolade i en bolle. Bland inn ricotta, smør, egg, melk og nøttesmør. Bland grundig for hånd.
Hell i en smurt brødform eller en form kledd med bakepapir. Fordel utover slik at deigen blir ca 2-3cm høy og 7-10cm bred.
Stekes i ca 40 minutter ved 175 grader i forvarmet ovn.
Ta ut "brødet" og la det kjølne et kvarters tid. Skjær i halvannen cm brede "skiver" og legg disse på siden på en bakeplate.
Sett platen tilbake i ovnen for 10 minutter til med steking. Ta ut platen, snu kjeksene og stek den andre siden i ytterligere 5 minutter.
Ta ut og la kjeksene kjølne på rist.