< Tilbake til oversikten

Hvordan oppbevarer dere Cocosa?

#1

Trixie sa for siden:

I matskapet eller i kjøleskapet? :)



#3

lucifine sa for siden:

matskapet, det står at det kan oppbevares i romtemp så...


#4

LIBBA sa for siden:

Har den også i matskapet :)


#5

Kitsu sa for siden:

Krydderhyllen ;P Da holder den seg god og myk. Ikke snakk om at den varer lenge nok til å harskne.


#6

Timiane sa for siden:

Jeg har den i kjøleskap, spiser rett fra boksen, så jeg liker den hard


#7

kamp sa for siden:

Kjøkkenskap ;)


#8

Photobscura sa for siden:

Kjøkkenskapet, men passer på å ikke ha den i en hylle som er rett over der lysstoffrøret over benken er montert. Den blir vel flytende fort nok i denne varmen.


#9

Alynna sa for siden:

Mettet fett harskner veldig lite i forhold til annen fett, det er helt fint å ha åpnet i romtemperatur. Det holder seg langt bedre enn matoljer og annet, som jo folk flest har stående fremme :)


#10

Trixie sa for siden:

Takk skal dere ha alle sammen. :)


#11

langaard sa for siden:

Mørkt og temperert:)


#12

jvsandem sa for siden:

Som med en god rødvin. :D


#13

langaard sa for siden:

Yees!:D


#14

Cyan sa for siden:

Nå er det så varmt at Cocosaen min har blitt helt flytende. Hvor lang tid tar det før oljen harskner og vil jeg da evt. kjenne det på smaken? Glasset er helt nytt, og jeg tar 2 ss flytende hver dag. Tror dere jeg vil klare å spise den før den harskner eller burde jeg helle noe over på en annen beholder og oppbevare i kjøleskapet inntil videre?


#15

Megvel sa for siden:

Cocosa er litt "everlast". Ble brukt i kjeks og slikt før man oppfant kjipe transfett, fordi det ga en holdbarhet på flere år.


#16

Cyan sa for siden:

Ok. Så lenge man har et jevnt inntak av den er det med andre ord ikke noe å bekymre seg for :) Bortsett fra at det blir litt mer søl på kjøkkenbenken når mine lett skjelvdende hender skal transportere oljen fra glasset og over i en kopp v.h.a. en spiseskje :p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.