Konsistensen! En sånn "glatt" følelse i munnen (urk!). Men det er jo mange som takler det helt fint. Det er vel litt ulikt hvor sensitive vi er for konsistenser.
Jeg har altså ikke hatt hvetemel på tunga siden januar (det jeg vet iallfall, mulig noen tempurascampi i en salat en gang i april). Er det noe jeg savner, så er det god, fet, hjemmelaget brun saus. Kanskje jeg skal prøve det nå, en sjelden gang kan kanskje ikke skade ? Bittelitt hvetemel i bruninga, selvsagt med mest brunet smør. Hmmm... fristende !
Edit:
Ved nærmere ettertanke, hvorfor er jeg så "obsessed" av ei lita spiseskje med hvetemel eller to... Folk skeier jo ut i søkk og kav på pizza mm. Selvsagt kan jeg gjøre dette en sjelden gang :)
Når vi har stek eller koteletter eller andre slike kjøttmiddager der vi skal ha brun saus til lager jeg alltid saus på hvetemel og spiser med god samvittighet....
Jeg er heller ikke den som skeier ut på pizza, hamburger osv så om jeg spiser litt hvetemel i en saus en gang i uka så går det fint.....
Det er vell mengden det kommer an på, å bruke litt hvetemel en sjelden gang eller ha litt sukker i teen av og til er liksom dråper i havet sammenligna med å ha i seg raffinerte karbohydrater i større kvanta hver dag :) På strikt ketose bør man vell være forsiktig, men på 50-150 lavkarbo\karboredusert ser jeg ingen problemer med litt, som sagt er det mengden som teller :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.