< Tilbake til oversikten

Hva har jeg gjort feil?


#2

Kitsu sa for siden:

Feil bruk av gelatin kan av og til gjøre at ting skiller seg litt, for eksempel så kan man få et lag gele på bunnen når man lager fromasj, siden gelen er tyngre enn kremen man bruker. Tror det har noe med temperaturene på ting å gjøre, men vet ikke mer enn det, desverre. XD

Er nok bare kaffe/kakao som har sunket til bunnen.


#3

Frk Cornelia sa for siden:

Tips til å få det til å ikke skille seg?


#4

Kitsu sa for siden:

Kanskje røre litt i "røren" når den begynner å kjølne?


#5

Frk Cornelia sa for siden:

Hmm jaa.. går ann å prøve.. blandet som det sto og rørte godt i det før jeg satte i kjøleskapet, men skal absolutt prøve den igjen for det "på toppen" var godt :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.