< Tilbake til oversikten

Dressing uten rømme, majones e.l.?

#1

Idamor sa for siden:

Altså, jeg kan godt bruke rømme når jeg lager varmretter. Men jeg klarer bare ikke den smaken kaldt. Majones takler jeg heller ikke. Klarer bare ikke den smaken.

Så, hvis noen har tips til en eller annen form for dressing uten denslags oppi så blir jeg VELDIG glad :)



#3

Idamor sa for siden:

Takk skal du ha :) Da får vi se om jeg finner noe!


#4

Supera sa for siden:

Jeg har det som deg, sliter med vanlige dressinger. Jeg har funnet én kjøpedressing som var god. Idun pestodressing

Vann, kaldpresset olivenolje (8,5 %), rapsolje, parmesanost (Granbiraghi)( 7%), basilikum (4 %), hvit balsamico eddik (hvitvinseddik, konsentrert druejuice, druemost), salt, sukker, hvitløk, sitronjuice (av konsentrat), fortykningsmiddel (xantangummi, natriumalginat), fargestoff (safrantistelekstrakt, karamell, E141), aroma, konserveringsmiddel (sorbinsyre), surhetsregulerende middel (trinatriumsitrat). Krydderet er bestrålt.

Næringsinnhold pr. 100g:Energi 866 KJ (207 KCAL)
Protein 2,6 g
Karbohydrat 4,1 g
Fett 20 g

Men det er like greit å lage det selv av pesto (enten kjøpt eller hjemmelaget) og "vanne ut" med en god olje.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.