< Tilbake til oversikten

Har masse kål og purreløk, hva skal jeg bruke det til?

#1

Imp sa for siden:

Trenger gode tips! Barnehagen hadde masse grønnsaker igjen da jeg hentet snuppa som nest sistemann i dag, så jeg fikk ta med meg det jeg ville. Tok med to store kålhoder og masse purreløk, også gulrøtter, selleri, squash og blomkål. Dette MÅ vi bruke. Jeg kan fint finne på noe med det meste, bare usikker på mengden med purreløk og kål har vi aldri brukt. Fårikål er dessverre utelukket.


#2

TigerTove sa for siden:

Du kan lage smørdampet kål (surr fint oppkuttet kål i masse smør og ha på pepper) eller kålstuing med fløte. Purre kan has sammen med andre grønnsaker i foliepakker når man baker fisk eller kjøtt i ovnen. Ellers går i hvertfall purre ann å forvelle for så å fryse ned :)


#3

Furine sa for siden:

Suppe!


#4

langaard sa for siden:

Forvelle og fryse :)




Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.