< Tilbake til oversikten

MÅ bare dele denne med dere for det ble så vellykket (kjøttboller i fløtesaus)

#1

FrkMarge sa for siden:

Kyllingkjøttboller i fløtesaus:

1 kg kyllingkjøttdeig
2 små egg
ca 1 putt kremfløte
Smør
1 ss salt
ca 1 ts pepper
1/4 - 1/2 ts chillipepper
1-2 ss tørket el frisk bladpersille.

Kna salt inn i deigen for å binde massen.
Bland en god del mykt smør inn i massen for å få opp fett prosenten.:o
Ha i 1-2 dl fløte litt av gangen og rør godt frem til massen er seig.
Bland i krydder og et egg av gangen.

Varm en panne med godt med smør i og stek små boller på middels varme. Ha bollene i en liten kjele og hell oppi resten av fløten. la det koke 10-15 min.

I dag serverte jeg bollene med kokt hodekål (elsker nykål) og brokkoli, men alle kokte grønnsaker går sikkert greitt :o

Dette var kjempegodt i allefall:D
Vet ikke hvor mange karbohydrater det var i dette, men så ille kan det umulg være... fløtesausen kan jo kanskje droppes, men den var gooood da :love:


#2

manebane sa for siden:

Nam! Må prøves :D


#3

Kanskje sa for siden:

oi, det såg godt ut!


#4

blingbling sa for siden:

Takk for tipset. Denne laga jeg i går, og det var veldig godt!!
Dette kommer jeg til å lage flere ganger


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.