FrkMarge sa for siden:
Kyllingkjøttboller i fløtesaus:
1 kg kyllingkjøttdeig
2 små egg
ca 1 putt kremfløte
Smør
1 ss salt
ca 1 ts pepper
1/4 - 1/2 ts chillipepper
1-2 ss tørket el frisk bladpersille.
Kna salt inn i deigen for å binde massen.
Bland en god del mykt smør inn i massen for å få opp fett prosenten.:o
Ha i 1-2 dl fløte litt av gangen og rør godt frem til massen er seig.
Bland i krydder og et egg av gangen.
Varm en panne med godt med smør i og stek små boller på middels varme. Ha bollene i en liten kjele og hell oppi resten av fløten. la det koke 10-15 min.
I dag serverte jeg bollene med kokt hodekål (elsker nykål) og brokkoli, men alle kokte grønnsaker går sikkert greitt :o
Dette var kjempegodt i allefall:D
Vet ikke hvor mange karbohydrater det var i dette, men så ille kan det umulg være... fløtesausen kan jo kanskje droppes, men den var gooood da :love: