< Tilbake til oversikten

Binde saus

#1

danielve sa for siden:

Heisan, jeg liker ikke ferdigmat og ikke ferdigsaus heller. Men hvordan kan jeg binde diberse sauser? Vil helst ikke ha eggeplomme fordi de er så temperaturfølsomme. Noen forslag?


#2

Gracella sa for siden:

Johannesbrødkjernemel (eller nestargel som det også heter) er grei til å tykne saus.
Ellers kan man også koke inn sausen.


#3

TigerTove sa for siden:

Hvis du koker opp fløte, tykner den helt av seg selv :)



#5

Jabba sa for siden:

Jeg bruker Xantham Gum, siler i sausen gjennom en tesil....ingen bismak...


#6

danielve sa for siden:

Tusen takk alle sammen, skal prøve meg litt frem. Har laget hønsefrikassè og det var jammen ikke lett å få riktig konsistens på.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.