danielve sa for siden:
Heisan, jeg liker ikke ferdigmat og ikke ferdigsaus heller. Men hvordan kan jeg binde diberse sauser? Vil helst ikke ha eggeplomme fordi de er så temperaturfølsomme. Noen forslag?
danielve sa for siden:
Heisan, jeg liker ikke ferdigmat og ikke ferdigsaus heller. Men hvordan kan jeg binde diberse sauser? Vil helst ikke ha eggeplomme fordi de er så temperaturfølsomme. Noen forslag?
Gracella sa for siden:
Johannesbrødkjernemel (eller nestargel som det også heter) er grei til å tykne saus.
Ellers kan man også koke inn sausen.
TigerTove sa for siden:
Hvis du koker opp fløte, tykner den helt av seg selv :)
arnakristin sa for siden:
Anbefaler at du tar deg en tur innom samletråden Våre fantastiske lavkarbosauser
Jabba sa for siden:
Jeg bruker Xantham Gum, siler i sausen gjennom en tesil....ingen bismak...
danielve sa for siden:
Tusen takk alle sammen, skal prøve meg litt frem. Har laget hønsefrikassè og det var jammen ikke lett å få riktig konsistens på.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.