kjerstiva sa for siden:
Mener jeg har sett enkelte bruke dette i lavkarbo brød, men den er jo full av karber? Er det slik at karbene ikke skal telles med pga fiberinnhold eller...:confused:
kjerstiva sa for siden:
Mener jeg har sett enkelte bruke dette i lavkarbo brød, men den er jo full av karber? Er det slik at karbene ikke skal telles med pga fiberinnhold eller...:confused:
Pøsh sa for siden:
Her er en tråd om kruskakli :smile:
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=17482
Kitt sa for siden:
Jeg kan ikke fordra dette ekle kliet og erstatter det som regel med malte linfrø! Bedre smak, mindre karber!:)
kjerstiva sa for siden:
Tusen takk:)
Temari sa for siden:
Hm. Sitter i Danmark, finner ikke Kruskakli, bare nok ferdig "bakemiks" hjemmefra til et brød til.
Bruker du like mye (gram) linfrø som du ville brukt Kruskakli? Jeg bruker rimelig standard oppskrift for proteinbrød, og der er det 60 gram kruskakli.
På forhånd takk for eventuelt svar :)
bliss sa for siden:
Vet ikke om du vet det men i Danmark heter det KLID :)
Temari sa for siden:
Har lett i alle hyller etter alt som ligner, dessverre.
Med mindre jeg kan bruke noe annet enn kruskakli?
Havreklid / hveteklid må vel ha mer karbs?
smgj sa for siden:
Hvetekli = kruskakli, trodde jeg..
www.matvareguiden.no/produkt/Hvetekli-kruskakli
Kitt sa for siden:
Jepp, bruker ca like mye! Blir som regel heeeelt bra resultat!:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.