danielve sa for siden:
Har jo som de fleste her eksperimentert masse med ulike brødoppskrifter, men de fleste har en konsistens som jeg bare ikke klarer. Har nå funnet min oppskrift. Brødet har riktignok rundt 10 k/100g, men det er helt ok for meg. Brødet ser ut som brød og smaker som brød. Og det metter bra. Hvis noen har lyst til å prøve.
300g Cottage cheese 4,5 g
3 egg 2,7g
50 kruskali 9,5 g
100g malt linfrø 0 g
100g glutenfri bakeblanding grov 43,2 g
100g Bakepro protein 6 g
100g glutenmel 20g
1 ss bakepulver og
ca 2 dl soyamelk ca 2g
Totalt 87, 9 pluss bakepulveret. brødet hadde 900g dvs 10g k/100g
Bakes i ca 1,5 timer i midten på varmluft
Jeg var ihvertfall veldig fornøyd!
:D