tiris sa for siden:
Jeg ble inspirert av Ulrika Davidssons "Blåbærpai med krem" fra "Lavkarbo: 100 LCHF-oppskrifter" og laget min egen variant med det jeg fant i skapet. Det ble skikkelig godt :)
Først satte jeg steikovnen på 200 grader så tok jeg en creme brulee form (den typen som er høy og smal) og fylte den opp med blåbær fra fryseren, men lot det være plass til litt topping. For å være sikker på at den ikke er kald inni bør nok blåbæra tine litt, evt i microen. Så tok jeg en god klatt smør, ca 2 ss og smeltet denne. Jeg tilsatte 1 ts sukrin i smøret og dryppet noen dråper (5?) vaniljeessens oppi. Så helte jeg oppi kokosmasse litt etter litt mens jeg rørte til det fikk ganske grøtete konsistens. Jeg fordelte kokosmassen over bærene og lot det steke i ca 10 min, til kokosen fikk litt farge. Nytes med en god klatt Creme Fraiche :p