< Tilbake til oversikten

Elvis-koteletter!

#1

Rioja sa for siden:

Nam, nam, nam! Dagens søndagsmiddag MÅ jeg bare dele med dere; (Usikker på karbinnholdet i sennep, men det er ikke store mengdene)

4 tykke nakkekoteletter
2 ts. tørr sennep
4 fedd hvitløk
1 ts. salt
1 ts. JBKM
Masse pepper (jeg brukte hvertfall 1 ss.)
1/2 l kyllingkraft
1 boks fløte
1 ss. grov sennep

Bland sennepspulver, hakket hvitløk, JBKM, salt og pepper. Gni dette godt inn i kotelettene.
Legg kotelettene som takstein i en ildfast form (Meed fettranden opp.)
Strø resten av krydderblandingen over
Bland fløte og grov sennep.
Hell over kyllingkraft og fløte/sennepsblanding så det når opp til toppen av kotelettene.
Stek i 180 grader i 3 timer.
Kotelettene er da så møre at kjøttet faller av benet, og smelter i munnen. :D

Serveres med blomkål, brokkoli eller hva du måtte ønske.


#2

lucifine sa for siden:

hm fristende.. smaker de mye sennep?


#3

Rioja sa for siden:

Overhodet ikke! Jeg liker egentlig ikke sennep... ;)


#4

lucifine sa for siden:

Så bra! Ikke jeg heller :p


#5

annex sa for siden:

Skal kotelettene brunes litt først?


#6

Rioja sa for siden:

Neida. Bare legg dem i! :)


#7

Lagom sa for siden:

Varmluftsovn eller vanlig?
Dette skal jeg prøve ja. :)


#8

Cassiopeia sa for siden:

Er det bare jeg som får stygge bilder i hodet nå?


#9

Kanutten sa for siden:

Nope! :lol: Mee toooo!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.