Rioja sa for siden:
Nam, nam, nam! Dagens søndagsmiddag MÅ jeg bare dele med dere; (Usikker på karbinnholdet i sennep, men det er ikke store mengdene)
4 tykke nakkekoteletter
2 ts. tørr sennep
4 fedd hvitløk
1 ts. salt
1 ts. JBKM
Masse pepper (jeg brukte hvertfall 1 ss.)
1/2 l kyllingkraft
1 boks fløte
1 ss. grov sennep
Bland sennepspulver, hakket hvitløk, JBKM, salt og pepper. Gni dette godt inn i kotelettene.
Legg kotelettene som takstein i en ildfast form (Meed fettranden opp.)
Strø resten av krydderblandingen over
Bland fløte og grov sennep.
Hell over kyllingkraft og fløte/sennepsblanding så det når opp til toppen av kotelettene.
Stek i 180 grader i 3 timer.
Kotelettene er da så møre at kjøttet faller av benet, og smelter i munnen. :D
Serveres med blomkål, brokkoli eller hva du måtte ønske.