< Tilbake til oversikten

Kakao

#1

Ingeborg sa for siden:

Hvor fy er det med kakao laget av lettmelk, vanlig kakao og fruktose når man prøver og
følge et Lindberg kosthold?

Det skyer seg til skikkelig her nå, og det hadde vært så kos og sitte å drikke kakao og
se på uværet i ettermiddag . . . :rolleyes:


#2

Amica sa for siden:

Har hørt noe om å holde seg mest mulig unna melk, men er ikke helt sikker. Og vertfall veldig usikker på om det var hos Fedon. Men jeg vet at H-melk er bedre enn Lett Melk, for om jeg husker rett er det mer Karbiser i lett melk enn i H-melk. Generelt er det mer karbiser i lett produkter. Eller i stoffer/mat uten sukker..(har jeg opplevd, men har jo ikke sett ALT som er lett og uten sukker :p ). Tror Natreen er myyye bedre enn Fruktose. Det koster vel ikke så altfor mye, og selges på matvare butikker.

Ellers veit jeg ikke..Du kan jo vurdere selv. En kopp kakao i ny og ne skader vel ingen, om du teller karber kan du jo bare telle med.

MVH Lita


#3

Amica sa for siden:

Her kan du sjekke hvor mange karbiser det er i melk. Ser jo at det er veeeeldig lite som skiller hel og lett :p


#4

Iset sa for siden:

Du kan ha lettmelk og skummetmelk på Lindberg. Men hvor mye vet jeg ikke. Jeg kan ikke tro det er så farlig å lage fruktosesøtet kakao!? :)

Lita84: Lindbergere teller ikke karber slik som ketolysere og atkinsere. ;) På Lindberg skal man holde seg unna mettet fett så langt man kan.


#5

Amica sa for siden:

Ah, takk for infoen, klarer ikke huske på alt fnise :) Bra du ordner opp. Tror heller ikke det kan være så farlig..;)


#6

Ingeborg sa for siden:

Takk for svar begge to.

Da drikker jeg kakaoen min og koser meg jeg!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.