Som regel lar den der seg røre sammen igjen, selv om den skiller seg. Det er bare å tilsette en kald fløteskvett, eller å kjøle røra helt ned og deretter røre den sammen før man forsiktig varmer den opp igjen. Funker som bare det! Lurt å prøve det før du kaster røra :o
ja, spør om de kan ta inn om de ikke har da:) men har ikke "råd" til å hoppe på bussen til nærmeste by i nærmeste framtid, ( ble litt snytt på lønna gitt :mad: )
så håper de har, er bare det jeg mangler som jeg må på helsekosten får å få tak i hehe ^^
ikke så veldig økonomisk men men xD
De er kjempegode :) Men vil anbefale deg å kutte ned littegranne på smøret, for å få frem litt mer karamellsmak :) Og om du ikke har sukrinmelis, så går det ann å bruke vanlig sukrin, som du knuser til melis i en blender :) Funker bra :)
Om man ikke har blender (eller kaffekvern som mange nevner i andre tråder), kan man bruke stavmixer til å knuse?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.