Hircine sa for siden:
Deilig fiskegrateng eller gryte om du vil med torsk. Den kan nok sikkert lages med andre fisketyper også, men torsk blir den jeg har laget med. Oppskriften er hentet fra bloggen fotballfrue.no. Så er det sagt i alle fall! :)
Fiskegrateng
Dette trenger du til 2: (det står 2, men vi ble mette i tillegg til at vi hadde to porsjoner igjen til dagen etter. Så dette blir veldig i forhold til hvor mye man klarer å spise på en gang :))
-
1 spisspaprika
-
1 gulrot (se bort fra den ekstra på bildet)
-
1 purreløk
-
revet ost
-
1 boks crème fraîche
-
ca. 450 gram torsk
-
smør til steking, vi bruker Tine Ekte Meierismør
-
2 bokser krydderkremost, vi elsker denne – Afrikansk paprika
Slik gjør du:
Kutt grønnsakene i skiver Deretter surrer du dem i smør.Kutt torsken i små terninger / skiver. .
. . ha det i en ildfast form, og hell over grønnsakene.
Ha over både paprikaosten og crème fraîchen.
. . og bland alt sammen.
Ha deretter over så mye revet ost du ønsker, og sett den inn i ovnen på 200 grader i 30 – 40 minutter.
Enjoy! Denne likte tilogmed min ikke-så-glad-i-fisk-kjæreste!