< Tilbake til oversikten

Rabarbrapai?

#1

Khi sa for siden:

Er det noen der ute som har en god oppskrift på rabarbrapai?

Jeg så en høykarbo på Dagbladet i dag, og tenkte innholdet kan modifiseres med å bruke sukrin/stevia og sukkerfri vaniljesaus (Uhm, eller er det bare sukkerfri vaniljekrem som fins i de posene tro? Jeg kan sikkert bare prøve lage den tykkere i så fall). Men bunn..?
Fins det en god som funker til denne type kake/pai? Jeg har søkt litt, men fant mest smuldrepai og mer middagspai-aktige ting.. Også er jeg ikke så glad i smaken av soyamel, noe som tydeligvis gjorde saken vanskeligere :) Dvs.. soyamel og soyaprotein er vel ikke det samme, men jeg bør ikke spise så mye soya pga stoffskiftet mitt. Pofiber har jeg ikke sett noe sted, men det er kanskje noe å vurdere?

Noen som har testet minlavkarbomat-utgaven? Eller kanskje mandelbunn kan funke? Eller denne fra slank.no?

Er det noen som har testet kombinasjonen med rabarbra, så jeg slipper gjøre alle feilene selv? ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.