Jeg har holdt på med lavkarbodiett siden påsken med noen sprekker innimellom. Siden jeg begynte med dette har jeg følt meg svimmel, har hatt hjertebank og er skjelven. Kan tenke meg at blodsukkeret blir for lavt. Er dette vanlig? Kan det være blodsukkeret som er for lavt eller er det andre ting? Noen andre som har hatt det på samme måte?
Er nok ikke blodsukkeret som blir for lavt! Det er svært uvanlig hos friske mennesker, men at du muligens får i deg for lite væske og kanskje næring, er fullt mulig!
Dersom du sier litt om hvor mye du har gått ned, skal ned, BMI, en vanlig dagsmeny etc, er det litt lettere å svare deg ordentlig!:)
Når du i tillegg har Egenkomponert som kostholdsfilosofi, sliter jeg litt med å svare deg!;)
Tar du ketolysepillene eller tilsvarende forrsten? Hjertebank og skjelving er ikke uvanlig om man får i seg for lite magnesium!
Takk for svar. Jeg har gått ned 3-4 kg. Jeg er ikke overvektig. Har bare det lille ekstra som jeg vil får bort. Må si at jeg ikke teller karbohydrater. Jeg var ganske ivrig i starten med å bake brød og lage masse karbofattig mat. Etterhvert har jeg spist Fedonbrød og Ingers rugbrød. Til middag blir det kjøtt, fisk og kylling. Spiser en del blomkål og brokkoli og ikke poteter, ris og pasta. Lager saus med fløte og ost. Ellers kan jeg si at jeg tar (når jeg husker det) vitaminene som følger med ketolysekuren. Har lest at magnesium er viktig i denne sammenheng. Og at den skal tas om kvelden. Det er nok den jeg har slurvet mest med. Vannmengden kan nok også økes en del.
Da syns jeg du skal ta 600mg magnesium om kvelden(muskelavslappende og søvndyssende:w00t:, derfor om kvelden) og passe på at du får i deg minst 2.5 - 3.0 liter væske pr dag. Skal se formen blir bedre da!:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.