< Tilbake til oversikten

Overskudd av eggeplommer - tips ønskes :)

#1

Trixie sa for siden:

(Bortsett fra til omelett og is).
Har dere noen baketips med bruk av eggeplommer (uten hviten)? :)


#2

MAR sa for siden:

Hihi, du får sende dem til meg da vettu - jeg har det komplett motsatte problemet (men fryser bare ned eggehvitene, så det går jo greit) :)


#3

Tirililltove sa for siden:

Ikke baketips, men i kjøttkaker er det supert, øker fettkvoten. Skaldemanns fakirbiff skal jo ha masse eggeplommer.


#4

Tiki sa for siden:

Eggemelk er best med bare plommen, og så kan du jo lage majones / aioli


#5

trillian78 sa for siden:

Sauser! Bearnaise og hollandaise, choronsaus eller carbonarasaus.

Jeg har også det motsatte problemet... Hva i all verden bruker du så mye eggehviter til?



#7

MAR sa for siden:

Haha, takk for tipset! Tenker jeg fikk noe nytt å bruke eggehvitene mine til nå, jeg ;)


#8

Timona sa for siden:

Høres god ut, minner den om ekte gullkake (formkake)?
Bruker du brødform eller rund form?



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.