Trixie sa for siden:
(Bortsett fra til omelett og is).
Har dere noen baketips med bruk av eggeplommer (uten hviten)? :)
Trixie sa for siden:
(Bortsett fra til omelett og is).
Har dere noen baketips med bruk av eggeplommer (uten hviten)? :)
MAR sa for siden:
Hihi, du får sende dem til meg da vettu - jeg har det komplett motsatte problemet (men fryser bare ned eggehvitene, så det går jo greit) :)
Tirililltove sa for siden:
Ikke baketips, men i kjøttkaker er det supert, øker fettkvoten. Skaldemanns fakirbiff skal jo ha masse eggeplommer.
Tiki sa for siden:
Eggemelk er best med bare plommen, og så kan du jo lage majones / aioli
trillian78 sa for siden:
Sauser! Bearnaise og hollandaise, choronsaus eller carbonarasaus.
Jeg har også det motsatte problemet... Hva i all verden bruker du så mye eggehviter til?
Trixie sa for siden:
Takk for fine tips! :)
Jeg fikk overskudd av eggeplommer etter denne oppskriften: lovelyliller.com/den-perfekte-sunne-marshmellow-2-0/ :o)
MAR sa for siden:
Haha, takk for tipset! Tenker jeg fikk noe nytt å bruke eggehvitene mine til nå, jeg ;)
Timona sa for siden:
Høres god ut, minner den om ekte gullkake (formkake)?
Bruker du brødform eller rund form?
arnakristin sa for siden:
Skaldemanns fakirbiffer, forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=1033566&postcount=15
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.