< Tilbake til oversikten

Panert kylling

#1

Iset sa for siden:

Denne laget jeg idag, smakte nesten helt likt vanlig panering (strøkavring) bare MYE bedre. Utrolig snadder!!!

Panering:
0,5 dl Atkins bake-mix
0,5 dl malte mandler
1 stort egg

Ha egget (lett vispet) i en skål og malte mandler + bakemix i en annen. Vend kyllingfileter i egget først og så i melblandingen. Stek dem på middels varme til kyllingen er gjennomstekt.

Server med ønsket tilbehør (jeg hadde smørdampet brokkoli og litt seterrømme til, mens mannen min og datteren fikk litt pasta med pesto).


#2

Albertine sa for siden:

Så utrolig smart med panering! Kan jo brukes både på snitzel og fisk det der!


#3

pysa sa for siden:

oi det var lurt!

Hvor får man forresten kjøpt atkins bake mix?


#4

Iset sa for siden:

På Rema, Obs og de fleste helsekoster. :)



#6

Iset sa for siden:

JAA den har jeg printet ut men mannen kjøpte feil baconsnacks (de store gjennomsiktige billige posene fra Rema med masse karber i :eek: ) da jeg skulle lage det en dag, så jeg har ennå tilgode å prøve det. Men den høres absolutt NYDELIG ut!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.