marjusen sa
for 13år siden:
Noen som har prøvd å lage rabarbragrøt?
Tenkte noe slik som dette: (1 porsjon)
200 gram rabarbra (ferdig kokt)
40-50 gram sukrinmelis
1 dl vann
1 ts JBK (noe annet man kan bruke? takler ikke helt den glatte smaken den gir)
Marius
Kitt sa
for 13år siden:
Jeg brukte fiberhusk for å jevne plommesyltetøy i høst. Suksess!:D
karodukken sa
for 13år siden:
Du kan jo prøve en liten mengde gelatinpulver..:confused: Vil tro den setter seg litt ihvertfall.;)
Eller syltepulver..
Kitsu sa
for 13år siden:
Jeg lager av 200g rabarbra, 2,5dl vann, en slump kanel, en større slump søtning, og en splash jbkm. Nammis.
BenteR sa
for 13år siden:
Jeg lager grøten helt enkelt ved å koke
3/4 liter rabarbra i små biter
1/2 liter vann
1,25 dl sukrin
1 kanelstang
Fjerner kanelstangen før jeg jevner med 2 strøkne ts JBKM utrørt i litt vann.
Smaker snadder etter hva alle i huset her sier.
Rikkem0r sa
for 13år siden:
Mmmm, rabarbragrøt med fløøøte :sikle: Det skal jeg ha en dag :ja: