< Tilbake til oversikten

Rabarbragrøt?

#1

marjusen sa for siden:

Noen som har prøvd å lage rabarbragrøt?

Tenkte noe slik som dette: (1 porsjon)

200 gram rabarbra (ferdig kokt)
40-50 gram sukrinmelis
1 dl vann
1 ts JBK (noe annet man kan bruke? takler ikke helt den glatte smaken den gir)

Marius


#2

Kitt sa for siden:

Jeg brukte fiberhusk for å jevne plommesyltetøy i høst. Suksess!:D


#3

karodukken sa for siden:

Du kan jo prøve en liten mengde gelatinpulver..:confused: Vil tro den setter seg litt ihvertfall.;)
Eller syltepulver..


#4

Kitsu sa for siden:

Jeg lager av 200g rabarbra, 2,5dl vann, en slump kanel, en større slump søtning, og en splash jbkm. Nammis.


#5

BenteR sa for siden:

Jeg lager grøten helt enkelt ved å koke
3/4 liter rabarbra i små biter
1/2 liter vann
1,25 dl sukrin
1 kanelstang

Fjerner kanelstangen før jeg jevner med 2 strøkne ts JBKM utrørt i litt vann.

Smaker snadder etter hva alle i huset her sier.


#6

Rikkem0r sa for siden:

Mmmm, rabarbragrøt med fløøøte :sikle: Det skal jeg ha en dag :ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.