< Tilbake til oversikten

Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?

#1

Roadie sa for siden:

Ifølge matvaretabellen har avokado 0,5 karber per 100gram, og den er en god fettkilde. Hvorfor da bare 1/2 avokado om dagen på induksjon?

Ser at ifølge atkins har den flere karber enn 0,5 per 100 gram. Hva skal man stole på?:confused:


#2

Julie sa for siden:

Dette er fordi det finnes to ulike typer avokado - Hass og en annen en fra Florida (den i midten er en Hass avokado) - og den ene har flere karber enn den andre. ;)

Edit: se her!


#3

Roadie sa for siden:

Takk for svar:)

Betyr det at man faktisk kan spise mer enn en halv av den med mindre karbohydrater i? Altså at den brun-grønne har 0,5 karber, og denne kan man spise mer av?


#4

Roadie sa for siden:

Eller har den 4 karber per 100 gram, slik Nille skriver?

Superforvirra:confused:


#5

Huldr sa for siden:

Vanskelig å si hvorfor det er forskjell ... tror jeg hadde holdt meg til en halv på induksjon :)

(det er jo bare 14 dager)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.