Brun kjøttdeigen ,tilsett løk og champinjong.Ta så oppi de hakkede tomatene ,soppen og rømmen.La dette stå å putre i 20min på svak varme.
Skjær paprikaen i 2 og legg kjøttfyllet i paprikaen.Skjer brie i tykke skiver og legg på toppen,strø litt mozzarella over til slutt.
Jeg brukte chillikrydder i ,glemte å skrive det i oppskriften,men har lagt det inn nå.Men også viktig at sausen får koke (småputre en god stund )for da kommer smaker mer frem og blir sterkere.
Serverte denne til en vennine i går og hun synes den var kjempe god og fikk oppskriften.Jeg synes sausen smakte godt ikke mild sånn som overnevnte,.Men smaken er som baken:);)
Brien gjorde susen synes jeg men jeg skjærer av alt det ytterste på den da:ja:
Dette ble ikke den suksessenjeg hadde håpet på. Men mannen stekte det i 20 min og gadd ikke sjekke paprikaen. Den var fremdeles hard, og jeg er ikke noe glad i hard paprika..så ville nok stekt den kanskje dobbelte tiden.
Men mannen likte det kjempegodt, og spiste opp alle restene. ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.