Stek ønsket mengde flesk i stekepanna. Legg flesket til sides
Ha i 2 dl fløte,1ss sitronsaft og la dette småkoke til det tykner Tilsett en god neve finklipt kruspersille og rør inn. Trekk kjelen av plata Smak til med pepper, og ev. salt viss det trengs. La stå og godgjøre seg et par minutter.
Tilbehør: Smørdampet fersk asparges og brokkoli/blomkålmos
Å, himmel, dette høres virkelig godt ut! Jeg elsker flesk, men synes jeg samler utrolige mengder vann et par dager etter jeg har spist det. Spiser innimellom allikevel, for det er noe av det beste ungene får også. Det eneste jeg savner som tilbehør er brune bønner.:rolleyes:
Jeg steker store mengder fordi vi er en stor familie, og det blir mye fett igjen i panna. Forrige gang kom jeg til å tenke på bestefars livrett, loffeskive med fleskefett og sirup.., så jeg satte noe av fettet i kjøleskapet. Smakte fryktelig godt på Karins beste brød. Uten sirup da, selvfølgelig.:)
Kan til sist nevne at bestefar døde, breiere enn høy, av hjerteinnfarkt da han var 71 år..
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.