< Tilbake til oversikten

Stekt flesk og persillesaus

#1

Gerd sa for siden:

Stekt flesk med persillesaus

Stek ønsket mengde flesk i stekepanna.
Legg flesket til sides

Ha i 2 dl fløte,1ss sitronsaft og la dette småkoke til det tykner
Tilsett en god neve finklipt kruspersille og rør inn.
Trekk kjelen av plata
Smak til med pepper, og ev. salt viss det trengs.
La stå og godgjøre seg et par minutter.

Tilbehør:
Smørdampet fersk asparges og brokkoli/blomkålmos

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2982&amp;albumid=130&amp;dl=1307453432&amp;thumb=1[/img]


#2

Heidi M sa for siden:

Namnam, denne må prøves - elsker flesk! Takk for at du deler oppskriften din :-)


#3

Stabukken sa for siden:

Høres helt nydelig ut.


#4

Olive Oil sa for siden:

Å, himmel, dette høres virkelig godt ut! Jeg elsker flesk, men synes jeg samler utrolige mengder vann et par dager etter jeg har spist det. Spiser innimellom allikevel, for det er noe av det beste ungene får også. Det eneste jeg savner som tilbehør er brune bønner.:rolleyes:

Jeg steker store mengder fordi vi er en stor familie, og det blir mye fett igjen i panna. Forrige gang kom jeg til å tenke på bestefars livrett, loffeskive med fleskefett og sirup.., så jeg satte noe av fettet i kjøleskapet. Smakte fryktelig godt på Karins beste brød. Uten sirup da, selvfølgelig.:)

Kan til sist nevne at bestefar døde, breiere enn høy, av hjerteinnfarkt da han var 71 år..


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.