< Tilbake til oversikten

Aubergine-tilbehør

#1

Imp sa for siden:

1 aubergine
1 løk
1 boks tomat
1 ts rosmarin
1 ts estragon
2 fedd hvitløk
150 g ost
Olje
Salt og pepper

Forvarm ovnen til 200 grader

Skjær aubergine i skiver, salt den, la den stå litt og skyll og tørk den med papir. Imens den står, stek løken gyllen. Ha i tomatene og mos skikkelig. Hakk hvitløk, ha i stekepanna. Smak til med krydderet. Ha blandingen i en ildfast form.

Stek auberginen raskt på begge sider, og legg skivene i sausen i den ildfaste formen.
Dryss over litt ost. La steke i ovnen til osten er smeltet og gyllen.

Server som selvstendig rett eller ved siden av okse/lam/kylling.


#2

Kitt sa for siden:

:sikle:
Elsker aubergine!:love:


#3

TigerTove sa for siden:

Dette så godt ut! Er ikke så glad i tomat, men tror dette kan bli veldig godt uten også :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.