heidia79 sa for siden:
Je har akkurat laget en mandelbunn med gul krem på av sukrin som søtningsmiddel... er det flere som føler at de blir litt "sår" i halsen av sukrin??:confused:
heidia79 sa for siden:
Je har akkurat laget en mandelbunn med gul krem på av sukrin som søtningsmiddel... er det flere som føler at de blir litt "sår" i halsen av sukrin??:confused:
Cassiopeia sa for siden:
:ja:
Jeg får også den følelsen av for mye sukrin. Ikke smaker det bra heller.
Løsningen for meg er å kombinere flere søtningsstoff, og heller smake meg fram til en god blanding.
Funksjonell mat, som markedsfører sukrin, anbefaler at sukrinen ikke skal utgjøre mer enn 20% av alle ingrediensene. I mange kaker blir det alt for mye om en bare bytter ut sukker med sukrin.
Lillemy71 sa for siden:
Jeg blander alltid stevia og sukrin, da får jeg ikke så mye sukrin og det blir en ganske ok søtsmak.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.