< Tilbake til oversikten

Pålegg, sjoko og syltetøy

#1

Kathja sa for siden:

Noen som kan si meg hvem av de typene syltetøy og sjokoladepålegg er best (og best på smak om du har erfaring) ??

www.kinsarvik.no/category/6562-palegg.aspx

Det var mange forskjellige syltetøy typer/merker og jeg har litt sån valgets kvaler.Samme for sjokoladepålegget,men det er ikke like stort behov som for syltetøy.
Kan spise jordbær,mango,aprios,bjørnebær og appelsin


#2

Morgenstjerna sa for siden:

Nå er det også kommet en ny produktserie hvor du kan få slike varer:

Funksjonell Mat's nettbutikk

Søtstoffet som brukes heter Tagatose og er helt nytt i Norge. Det er 100% naturlig og har en GI på 2.

Jeg har smakt flere av produktene, og synes de smaker veldig godt! :D


#3

Kathja sa for siden:

Ah okay,takk for tips. Venter nå på bærsesongen og vil da lage syltetøy selv. Så vet jeg i alle fall hva som er i pålegget ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.