Lisbeth sa for siden:
Oppskrift med bilder her
12 stykker:
Ingredienser:
12 skiver salami
200 g kremost
2 egg
1 ts oregano
3/4 ts hvitløkspulver
50 g tomatsaus*
50 g hakket paprika
3 dl revet ost
Fremgangsmåte:
Ha salamiskivene i 12 små muffinsformer. Jeg har muffinsformene i et muffinsbrett, om du lager dem uten burde du bruke doble former.
Visp kremosten myk og glatt, gjerne med en elektrisk mikser. Pisk deretter inn egg, hvitløkspulver og oregano til en glatt masse.
Rør inn tomatsaus, paprika og ca halvparten av osten for hånd.
Fordel blandingen i muffinsformene, ca en spiseskje i hver, og strø over resten av osten.
Stek muffinsene i ca 20 minutter ved 175 grader, til de er gyldne på toppen.
La hvile i noen minutter før du tar dem ut av formen.
*Jeg brukte denne tomatsausen, som jeg hadde ferdiglaget i fryseren.