På pakken står det at ingrediensene er laks, (kanskje noe mer), salt og sukker. Men på næringsinnholdet står det at den inneholder 0,0g kh! Hvordan kan det henge sammen? Har de brukt mindre enn 1 g sukker /100g fisk?
Kan man liksom ikke stole på angivelsen av næringsinnhold? :S
Du har nok rett i at det er så lite sukker at det ikke er målbart!
De trenger jo ikke oppgi det som er mindre enn 1g/100, så det er nok der det ligger! Skal man være ekstra streng, må man telle 1karb alle steder det kan være rom for tvil!:p
Laksen er god, den da.:D
Jaja, ingenting å utsette på laksen.. Dvs. jeg syntes litt av den smakte litt som rakfisk. Men nå er jeg veldig glad i rakfisk da :P OG det kan jo bare har vært mine smaksløker som lurte meg.. Sjekket en oppskrift på røkelaks på nettet, og det stemmer visst at man bruker noe sånt som en ss sukker til 1 kg fisk, så da blir det ikke noe å bry seg om..
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.