< Tilbake til oversikten

Bacon cheeseburger casserole

#1

Nille sa for siden:

BACON CHEESEBURGER CASSEROLE
3 porsjoner

1 pk. kjøttedeig uten salt & vann
2 vanlige egg pisket
113 gram revet cheddar
113 gram revet mozzarella
100 gram bacon i biter (eller mer)
1 middels løk hakket
et par fedd hvitløk
svart pepper nykvernet
chilipepper

Forvarm ovn til 175 C
Smuldre kjøttdeig til gylden, hell av evt. fett
Mix alle ingrediensene untatt mozzarellaen
Ha mixen oppi liten ildfast form og ha mizzarellaen oppå
Sett midt i ovnen og bak 25-30 minutter til osten bobler og er gylden

Total: 1708 Fat:132 1188 70% Sat:63 567 34% Poly:10 90 5% Mono:51 459 27%Carbs:13 48 3% Fiber:1 0 0%Protein:113 452 27%Alcohol:0 0 0%

Det blir 4 net karber pr porsjon

Jeg serverer dette med blomkålstappe og brokkoli


#2

Iset sa for siden:

kan vi ikke ha denne på indusjonen???


#3

Distrea sa for siden:

fikk lyst til å dytte på denne, for den ser sååååå god ut :sikle:


#4

Iset sa for siden:

Den ER knallgod! Jeg har laget den mange ganger. :D


#5

Eirian sa for siden:

Hva betyr dette

?

Skal man steke kjøttdeigen først eller bare ha alt oppi "rått"?


#6

Nille sa for siden:

Det betyr at kjøttdeigen skal stekes først, sånn at den "smuldres" og blir en kornete masse... vet ikke hvordan jeg skal forklare det annerledes jeg.... :rodme:


#7

Eirian sa for siden:

Da skjønner jeg, kjøttdeigen stekes først, men alt det andre er rått.
Skal prøve denne snart!


#8

LilleRosin sa for siden:

Dette så veldig godt ut!!


#9

swimzy sa for siden:

dette syntes jeg hørte utrolig godt ut:D det skal jeg lage!! :D


#10

Eirian sa for siden:

Hva pleier dere å ha til?


#11

Iset sa for siden:

Jeg har ingenting til, men blomkålris eller -mos er nok godt til.


#12

Eirian sa for siden:

Hm, ja, idag ble det bare vanlig blomkål og brokkoli, men jukseris går jo ann ja.


#13

Sophie sa for siden:

kan jeg bruke vanlif gulost istedet for cheddar og mozzarella?


#14

Nille sa for siden:

Jada ! Det blr bare litt tammere i smaken !


#15

niomi sa for siden:

Dette hadde vi på lørdag, og det var skikkelig yummy!


#16

Elizabeth sa for siden:

Denne er bare KANON god! Har laget den noen ganger og skal ha den igjen i dag. Eg bruker frisk salat til. :sikle:


#17

nomma sa for siden:

denne skal jeg ha til middag i dag. Knall godt :ja:


#18

Borealis sa for siden:

Hm....ikke steke/brune baconet først??


#19

nomma sa for siden:

jeg bruker å brune baconet først ;)


#20

Luna* sa for siden:

Åh denne må jeg prøve i helgen, ser knall godt ut!


#21

Bradypus Variegatus sa for siden:

Kjøpte faktisk ingredienser til denne i dag, etter at den ble bumpa i går :D
Men fikk ikke tid i dag, dessverre (pluss blei bedt bort på kyllingsalat til diett-sympatiske mennesker).
Blir lørdagsmiddagen da, og jeg må si jeg gleder meg.


#22

Borealis sa for siden:

Godt å få litt "bumping" på gode, gamle tråder :p


#23

nomma sa for siden:

ja denne fortjener det :lol:


#24

Elizabeth sa for siden:

tror det blir denne i dag faktisk. :D Lenge siden sisst.




#27

TigerTove sa for siden:

Åh! Lenge siden sist, setter på menyen til uka


#28

Colt-pixy sa for siden:

Dette er det lenge siden jeg har hatt, sikkert mer enn ett år siden, og derfor blir det dagens herlige middag!!!!! Tusen takk for oppskirften, Nille!!!


#29

Butterfly83 sa for siden:

Dette ble middagen i dag, og det var godt! Tok i litt paprika i tillegg, og en del mer cheddar. Helte heller ikke fettet av kjøttdeigen! Fettet vil jeg beholde :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.