1 pk. kjøttedeig uten salt & vann
2 vanlige egg pisket
113 gram revet cheddar
113 gram revet mozzarella
100 gram bacon i biter (eller mer)
1 middels løk hakket
et par fedd hvitløk
svart pepper nykvernet
chilipepper
Forvarm ovn til 175 C
Smuldre kjøttdeig til gylden, hell av evt. fett
Mix alle ingrediensene untatt mozzarellaen
Ha mixen oppi liten ildfast form og ha mizzarellaen oppå
Sett midt i ovnen og bak 25-30 minutter til osten bobler og er gylden
Det betyr at kjøttdeigen skal stekes først, sånn at den "smuldres" og blir en kornete masse... vet ikke hvordan jeg skal forklare det annerledes jeg.... :rodme:
Kjøpte faktisk ingredienser til denne i dag, etter at den ble bumpa i går :D
Men fikk ikke tid i dag, dessverre (pluss blei bedt bort på kyllingsalat til diett-sympatiske mennesker).
Blir lørdagsmiddagen da, og jeg må si jeg gleder meg.
Dette er det lenge siden jeg har hatt, sikkert mer enn ett år siden, og derfor blir det dagens herlige middag!!!!! Tusen takk for oppskirften, Nille!!!
Dette ble middagen i dag, og det var godt! Tok i litt paprika i tillegg, og en del mer cheddar. Helte heller ikke fettet av kjøttdeigen! Fettet vil jeg beholde :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.