lucifine sa for siden:
Både mannen og jeg likte den veldig godt. Jeg spiste et hjørnestykke og den kunne jeg holde med hendene (etter at den hadde hvilt litt på tallerkenen).
Ingredienser:
100 g - Norvegia Revet, ost, TINE
2 - Egg, rå
3 g - Gjær, tørrgjær
1 ts - Bakepulver
35 g - Glutenmel
20 g - Mandelmel
1 eller 1.5 dl - Vann (spe ut blandingen til den er passe tykk)
Blandes i en bolle og så tømmes over på et stekebrett. Jeg hadde bakepapir under. Det blir en litt tykk masse. Stekte den på varmluft, 180 grader i ca ti min (glemte litt tiden, men til den ser tørr og fast ut).
Fyll:
3 ss - Tomatpuré
150 g - Cottage Cheese Original, TINE
200 g - Norvegia Revet, ost, TINE
400 g - Kjøttdeig, stekt
Stekte det på samme grader som over til osten boblet og så ut som noe jeg ville spise!
Dette sier diett.no om innholdet pr stykke: Per porsjon
Energi189 kCalProtein18.9 g (41 % ADI)Karbohydrat1.68 g (1 % ADI)Fett13 gNatrium226 mg (15 % ADI)[img]https://www.diett.no/sector.php?type=recipe_nutrient&id=50939[/img]
Alternativ fyll: 50g creme fraish + 75g bacon (eller skinke).