< Tilbake til oversikten

Min FANTASTISKE kyllingsalat!

#1

boble sa for siden:

Dette lagde jeg nå og det ble såå godt!
Må bare legge det ut.
[size=3][/size]
1/2 til 1 basillikum.
[size=3][/size]
En pk ruccola,ca 75 g. (sto det på pakka,men det var bare 60g i. Lurt av gartner. Humf..)
[size=3][/size]
Salat. jeg brukte issalat,men valgfritt. 100 g brukte jeg
[size=3][/size]
Div grønnsaker etter smak. Jeg brukte vårløk, paprika og tomat.
[size=3][/size]
50-100 g fetaost
[size=3][/size]
Det er viktig at man ikke kutter ut basillikumen eller ruccolaen,for da mister liksom salaten sitt særpreg. Utover det så kan man mixe og matche som man vil.
.
[size=3][/size]
Lag dressing av 50/50 oliven olje og balsamico og hell over.
Bland og sett til side mens du fikser kyllingen!
[size=3][/size]
Kjøtt fra en grillkylling,i biter
2 ss creme fraishe
[size=3][/size]
Stek kyllingbitene i litt olje til de er varme.
Hell så over creme fraiche og la det surre sammen til creme fraichen er kokt inn.
[size=3][/size]
Legg salaten på en tallerken og ha den varme kyllingen over.
Strø på parmesan og hell på litt ekstra balsamico og spis.
[size=3][/size]
Det er sååååå godt.
[size=3][/size]
Hadde jeg ikke vært på induksjon,skulle jeg ha hatt litt ristede pinjekjerner og mye pesto på.
DET hadde vært perfekt:
[size=3][/size]
[size=3][/size]
[size=3][/size]


#2

mofe sa for siden:

Høres kjempegodt ut!

Men hva mener du med 1/2 til 1 basilikum? En plante?


#3

boble sa for siden:

Ps:
Lagde nok til to, og det er 12 kh i hele salaten.


#4

boble sa for siden:

Ja,en halv til en hel plante. Avhengig av hvor fan du er av det. Jeg elsker basillikum.


#5

Alfie sa for siden:

Å fy fader, denne så godt ut - printer lager til middag mandag

...men du? Balsamico???


#6

Karin sa for siden:

Ja, det reagerte jeg også på! Det er karber i den! Men den er nå god, da...


#7

Marianne sa for siden:

Hørtes kjempegodt ut boble!

Kan jeg få lage den selv om jeg ikke går på Atkins? Vær så snill! :D
[color=teal][/color]
:klem: marianne


#8

Alfie sa for siden:

Godt??? Det er bare fornavnet.... Gemalen og jeg har fast søndagskvelds... grilla/stekt asparges, parmaskinke, parmesan og noen dråper sirupsseig balsamico. Oooh - ikke akkurat Atkins-godkjent, men sukk - så godt!


#9

boble sa for siden:

Uæææ. Det visste jeg ikke. Tenkte ikke på det i det hele tatt jeg. Hadde 2-3 ss i jeg.
Hvor mye karber er det i sånt,da?


#10

boble sa for siden:

Vær så god! Men pass på å lass på med pinjekjerner,pesto og parmesan,da.
Åhh..ble sulten igjen..


#11

Alfie sa for siden:

Tør jeg ikke tenke på engang. Bruker bare noen få dråper over helt spesielle ting - til vinaigretter bruker jeg hvitvinseddik. Og DET er et offer - jeg rett og slett elsker balsamico. Sukk.


#12

boble sa for siden:

Jeg har iallefall ikke falt ut av ketosen,så da er det greit. Det er jo tross alt lørdag.
Må prøve å finne ut hvor mange karber det er i sånn.


#13

Alfie sa for siden:

Jeg vil tro at det varierer veldig etter kvaliteten... jo lengre lagra og tjukkere balsamicoen er, vil jeg anta, jo større karb-mengde. Huttetu. I carb.teller'n hos Atkins står det 2,3 g pr. tsp... Om det er ss eller ts må du ikke spørre meg om. Mye, ihvertfall.


#14

boble sa for siden:

Det står for table spoon. Altså spiseskje.
Min balsamico er ikke så veldig fancy,så da går jeg ut ifra det som står i lista di. Passet egentlig bra,for jeg ligger så lavt i karber i dag.
Takk.


#15

Alfie sa for siden:

...og hva er teaspoon??? (ikke for å være kjip, bare lurer)


#16

Nille sa for siden:

Jeg bruker balsamico på salater av og til jeg. Bruker jo så lite at det ikke blir noen karbesjokk av det ! På min står det 13 gram karber pr 100 gram. 1 ss er ca. 14 gram...

1 tsp = 1 ts
1 tbsp = 1 ss


#17

Alfie sa for siden:

Takk :)


#18

boble sa for siden:

Kiip,du liksom..:)
Det er teskje,det da vet du!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.