< Tilbake til oversikten

Spiser dere pølse?

#1

Skalned25kg sa for siden:

Fikk høre nå at det ikke er bra å spise pølse når man går på lavkarbo ol. Og jeg som har spist en del pølse.. :rolleyes: Spiser dere pølse? Jeg har gått ned 4,7 kg i løpet av uken så så dumt har det kanskje ikke vært..


#2

Anos sa for siden:

Det er vel stivelse i pølse og det er derfor ikke anbefalt.
Jeg trodde det var ok å spise pølse tidligere, da jeg kuttet det ut gikk jeg endelig nedover igjen etter at vekten hadde stått stille en lang stund :)


#3

Nnem sa for siden:

Har spist den fra Rema1000, grillkongen. Hot Link.

Ellers har jeg holdt meg unna pølser når jeg har gått med ketolyse.


#4

Dolsi sa for siden:

Nei, styrer unna. Pølse savner jeg ikke heller, bare vomfyll :)


#5

Anyone sa for siden:

Prix har noen pølser på det sommertilbudet sitt nå som har 3 karber pr 100 g. De spiser jeg. Ei pølse veier 100 g.


#6

Nnem sa for siden:

Den fra Rema1000 har 0.5 karber pr 100 g.


#7

Anyone sa for siden:

Da må jeg sjekke om de har her. Hvilke pølser er det? Grillpølser?


#8

Nnem sa for siden:

Hot link pølsene, fra han grillkongen.


#9

halkatlala sa for siden:

ja- jeg spiser pølser :sikle: jeg sjekker karboinnholdet først. de hot link pølsene er kjempegode. særlig med spinatstuing til :D mye bra pølser i sverige også som nesten ikke har karbo.


#10

&lt;insert_scary_name_here&gt; sa for siden:

Jeg spiser Jacobs utvalgte fra Meny. Dyrt, men godt, og omtrent uten karber! Lager "lompe" av mozzarella-ost, snadder!


#11

Antoinette6 sa for siden:

Pølser MÅ jeg ha ! Jocob's sine er nyyyydelige !

:sikle:


#12

Ego sa for siden:

Rema har to typer med 0,5 karber; en med barberque (synes den er best) og en med krydder (hot link?).


#13

Batillip sa for siden:

Jeg har ikke turt å spise pølse, men jeg er fanatisk. Jeg hadde vonde drømmer om jordbær i natt fordi jeg spiste noen få i går. Det hadde vært fint om pølse var ok.


#14

Antoinette6 sa for siden:

Jammen, jammen, - det ER bra !!! Bare du velger dem som har svært lite kh !!!


#15

Batillip sa for siden:

Ok, drar på Rema.



#17

Terjemat sa for siden:

Men... de der, HotLink og en annen jeg ikke husker navnet på, smoky noe? - de var jo i fjor? Har ikke hatt dem på min rema på evigheter. Nå er det bare cajun-pølse og american eller hva det var, og ingen er dessverre noe gode. Søren, jeg trodde de var utgått de dere prater om?


#18

steres sa for siden:

GØL- pølser ifra sverige er knall... 1 karb


#19

Conjurier sa for siden:

Savner chorizopølsene som var på rema ifjor


#20

mrs kishty sa for siden:

Jeg fant denne tråden mens jeg satt og stappet en ostepølse av kylling og kalkun i kjeften... 5g karber


#21

wafle4 sa for siden:

Har hamstret med meg pølser fra syden, som er importert dit fra Tyskland. Miljøvennlig??? neppe.... Får man med lav karbo på rema så er det tingen for meg heretter. Pølse er godt sammen med stekt kål og løk som deretter er kokt i fløte. Smaker som ..... ja.. fløte.;)


#22

Bravo sa for siden:

Neida, de har dem i år også. Prøv en annen Rema, eller hør om de kan ta inn.

Jeg syns ikke hotlinkene er så gode, jeg da:(


#23

Tiki sa for siden:

Rema har kommet med noen nye, som fikk best i test. De er fantastisk gode. 6 små stubber i en pakke. 1,85 gr. kh pr. 100.gr. = 2 pølser.
Noel er merket.

Det er ikke grillpølser, men virkelig gode chorizo.

www.handelsbladetfk.no/id/22983


#24

EmilyB sa for siden:

I utgangspunktet bør man styre unna bearbeidede kjøttprodukter, som pølser. Allers har et eget bilag denne uken om lavkarbo, hvor Annika Dahlqvist har listet opp hva du kan, og ikke kan spise. Pølser og slikt står under nei-mai.

Men igjen må man finne ut hva som passer for en selv. Jeg spiser sjelden pølser, og de gangene jeg gjør det forsøker jeg å velge Jacobs og leser på innholdsfortegnelsen. Mange pølser inneholder også glukose og detrose.

#25

Kitt sa for siden:

I år ligger "nyhetene" fra i fjor sammen med de vanlige pølsene og ikke sammen med "årets grillnyheter", liksom!:D
Om det var forståelig!:p:p


#26

Ashley sa for siden:

Ja idsøe pølsene er fantastiske. kun 0,1 karber :D


#27

Hamster59 sa for siden:

Har stadig planer om å prøve Idsøe sine. Synes det er synd at de norske pølsene stort sett er så utspedd at man ikke merker at det er kjøtt i dem. Vi bruker endel vossakorv, siden den er lett å få tak i og har høyt kjøtt/fettinnhold, men det er så sjeldent som ca 1 gang i måneden. En sjelden gang går det i de vanlige Gilde-pølsene, men det er ikke akkurat førstevalget.


#28

manebane sa for siden:

Jeg fant disse på Ica;

Bratwurst fra A.Idsøe (ser flere har nevnt det merket)
De inneholder;
94% svineforpart u/ben
konserveringsmiddel (laktat),
Stabilisator (fosfat)
Salt og krydder (sort pepper, merian, karve, koriander, salvie og muskatblom)

Ikke tilsatt stivelse.
0,1 g karbo

Ikke så verst :)


#29

&lt;insert_scary_name_here&gt; sa for siden:

Yey, i dag var det tilbud på jacobs utvalgte på meny på Jessheim, så nå ligger det en hel del pølser i fryseren! Gode greier!


#30

jvsandem sa for siden:

Er så heldig at jeg får en tur nedover i Europa med laks av og til, og da passer jeg på å stoppe i Hamburg enten på vei ned eller på vei hjem for å shoppe litt. Har bodd der nede i 10 år i mine yngre dager, så jeg kjenner byen.

Når jeg først shopper så kjøper jeg alltid noen pakker med Hareico pølser. Typene Bratwürst og Schinkenwürst, begge inneholder 1 gram karber pr 100 gram pølse og 25 gram fett. Smaker fantastisk, koster rundt femtilappen for en pakke med 8 pølser. :D

Sånn ser bratwürstene ut på grillen:


#31

insulininja sa for siden:

Jeg fikk meg en kjøttkvern til en rimelig penge, så nå mangler jeg bare pølseskinn og spekk før jeg er klar til å lage mine egne pølser :)


#32

blucher sa for siden:

Her kommer ei som banner i kjerka...
Jeg spiser Gilde pølser som jeg tror har ca 6-7-8 (?) g kh/100. Både grill-, oste-, wiener- og røkte. Hvorfor? Fordi jeg har familie som nekter å spise noe annet (når det gjelder pølser), og de må også få bestemme middag iblant. Og ja, har kjørt blindtest og de smaker forskjell!
Jeg spiser så sjelden som mulig og så lite som mulig. Personlig klarer jeg meg utmerket uten pølser til vanlig, men for familiefredens skyld, må man nesten kompromisse litt iblant.
Men jeg er veldig strikt på karber, så blir ikke voldsomt stort dagsinntak selv med en pølsemiddag her, selvom jeg såklart ser at det finnes bedre karber å få i seg... ;)


#33

Tone-G sa for siden:

Det går jo ann å lage egne pølser til deg selv :ja: '
Det gjør jeg.. Det trenger jo ikke å bli dyrere det, for du kan jo putte resten i fryseren og ta frem senere. :)


#34

Glorfinia sa for siden:

Gammel tråd, men jeg spør allikevel: det er mange forslag til bedre pølser her, men hvilke av de, om noen, smaker likt vanlig kjøttpølse fra Gilde? Vil ikke ha fancy pølse med krydder og rare smaker. :høh:


#35

langaard sa for siden:

Coop prix har løkpølser med lite kh, jeg synes de er gode:)


#36

sylwester sa for siden:

Jeg vet ikke hvor vi får potetmelskulturen fra, men bratwurst (de mest like våre pølser), schipoletta og merguez er uten mel når jeg kjøper det i Frankrike. Det er fullt mulig å lage pølser uten karbohydrater og smaken kommer ganske enkelt ikke fra potetmel, men fra krydder.

Dog spiser jeg pølser nesten utelukkende omsommeren (grillsesongen)


#37

siljesfremgang sa for siden:

Av og til på travle dager og jeg ikke rekker stort annet så kjøper jeg meg gjerne en pølse på bensinstasjonen. (vel og merke uten brød)
Men de er vel no no no i forhold til karbs...??
Jeg har ikke helt kontroll på hvor mange kh det er i slike...:S


#38

Bik sa for siden:

Jeg spiser pølser av og til. Har ikke gjort utslag på vekta for min del :)



#40

Qlio sa for siden:

Er jeg på vei fra A til B så tar jeg meg en kjapp pølse på Statoil mens jeg fyller kaffekoppen. Dropper brød, da. Tar helst med bacon på, rett i papiret, smaker digg da!


#41

streber sa for siden:

Samme her qlio-smaker digg, metter godt, gjøres sjeldent og har aldri hatt noe å si for vekten:)


#42

Qlio sa for siden:

Jeg har funnet ut at det ikke spiller noen rolle hva jeg gjør unntaksvis, selv GR sine disipler får kosemerker, mens det kan få mer dramatiske konsekvenser for andre.


#43

Mints sa for siden:

Jeg liker Jacobs sine pølser :) Har smakt Bratwurst og de Italienske. Første har null karber og andre har 0,1 ;)


#44

pappaegøyen sa for siden:

Jeg spiser vossafår ,steikt middags pølse med steikt bacon ,har stått stille gruelig lenge no om det er pølsene sin feil vet jeg ikke noe om ,men jeg er en pølse frik så må bare ete det :)


#45

siljesfremgang sa for siden:

Det er nok helt rett, er nok ikke det du gjør den ene sjelden gangen som er utslaget. Er nok heller det som gjøres feil flere ganger i uken eller dagen... ;)


#46

Photobscura sa for siden:

Det er så vidt jeg vet ikke lov til å spe ut farsemat med mer enn 6% stivelse. Er karboinnholdet høyere enn det, så er det nok på grunn av annet fyll (ost, løk, div krydder etc).


#47

siljesfremgang sa for siden:

ett spm som kanskje ikke har så mye med pølsene som er tenkt på her, men hvordan er egentlig fårepølse... Slik som typpe vossafår?? Noen som vet det?
Jeg synes det er så godt med majones, fårepølse, agurk på lavkarboskivene mine.. :D


#48

langaard sa for siden:

Vossafår er helt greit:)


#49

Dietta sa for siden:

Vossafår er nam nam :D


#50

siljesfremgang sa for siden:

Dette er jo musikk i ørene mine, for det er så sinnsykt godt, spesielt viss jeg er fysen på noe salt.. :D :D


#51

langaard sa for siden:

Kos deg:D


#52

Majamor001 sa for siden:

Selv om forskjellige kurer har visse retningslinjer, så vil det ikke si at de nødvendigvis er de beste for deg. Du må selv finne ut hva som passer deg, og hvis det er å spise pølser, så gjør du det :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.