Gerd sa for siden:
Grønnsak og urtesuppe m/kjøttboller
5dl vann
1 grønnsaksbuljongterning
1ss smør
1ss sitronsaft
-div. grønnsaker:
Jeg brukte: Rød og grønn paprika i biter, purreløk i ringer og 3-4 puter frossen spinat
(til sammen ca 2dl)
-div. friske urter:
Jeg brukte: Brennesle, kruspersille, oregano og gressløk, alt skylles og grovhakkes
(til sammen 1,5-2 dl)
-Medisterdeig
Kok opp vann, buljong,smør,sitronsaft og grønnsaker. La dette småkoke 5 minutter.
Lag små kjøttboller av medisterdeigen og ha i suppen.
Kok opp igjen og la dette trekke 5 minutter.
Ha så i urtene. La trekke 2-3 minutter.
Ev. smak til med salt og pepper
Serveres med osteknekkis.
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2967&albumid=130&dl=1306850685&thumb=1[/img]