< Tilbake til oversikten

Lager du sodd?

#1

Paris sa for siden:

Hva bruker du i? Jeg tenker kjøttboller, kjøtt og sellerirot. Noen flere forslag? Er litt redd for gulrøtter...


#2

Kanutten sa for siden:

Purre, kålrot, selleristang, hodekål, persillerot.


#3

KarMa40 sa for siden:

Jeg kjøper sodd...

Dvs vanligvis er det noen andre som kjøper sodd...

Men utrolig kjekt når man har delvis trønderfamilie og mye av den...


#4

Paris sa for siden:

Men er det ikke altfor mye karber i bollene?


#5

KarMa40 sa for siden:

Jo, men et måltid innimellom tåler jeg, og jeg er mer bekymret for om jeg klarer å slutte med gulerøtter i søet....

Når man har vært uten lenge smaker de som sukkertøy...:o


#6

KarMa40 sa for siden:

Og jeg synes at Innherredssodd er best av de ferdige, har ikke sjekket karbo-innholdet fordi min sambo er den som reagerer sterkest av oss og han tåler den..


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.