Paris sa for siden:
Hva bruker du i? Jeg tenker kjøttboller, kjøtt og sellerirot. Noen flere forslag? Er litt redd for gulrøtter...
Paris sa for siden:
Hva bruker du i? Jeg tenker kjøttboller, kjøtt og sellerirot. Noen flere forslag? Er litt redd for gulrøtter...
Kanutten sa for siden:
Purre, kålrot, selleristang, hodekål, persillerot.
KarMa40 sa for siden:
Jeg kjøper sodd...
Dvs vanligvis er det noen andre som kjøper sodd...
Men utrolig kjekt når man har delvis trønderfamilie og mye av den...
Paris sa for siden:
Men er det ikke altfor mye karber i bollene?
KarMa40 sa for siden:
Jo, men et måltid innimellom tåler jeg, og jeg er mer bekymret for om jeg klarer å slutte med gulerøtter i søet....
Når man har vært uten lenge smaker de som sukkertøy...:o
KarMa40 sa for siden:
Og jeg synes at Innherredssodd er best av de ferdige, har ikke sjekket karbo-innholdet fordi min sambo er den som reagerer sterkest av oss og han tåler den..
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.