Driver å funderer litt på å ekspremintere litt på kakefronten og lurer da på om det lar seg å lage marengs med kunstig søtningsmiddel ? Noen som har forsøkt? Pulver eller dråper? Helles i før eller etter pisking?
Og hvilket søtningsmiddel var det som ble bittert når det ble varmet opp?
Tror det er best å bruke pulver...men tror allikevel at det ikke blir helt den samme konsistensen. Lagde eggedosis her en kveld, og selv den ble ikke som når man bruker vanlig sukker...:( Men prøv deg frem, og gi oss et hint om hvordan det går!!!
Bruk pulver (Natreen virket fint for meg) men pisk først og ha det i etterpå. De gjelder eggedosis og. Søtningsmiddel gjør noe så det ikke bli stivt hvis du har det i først ! Alltid søtningmiddel til sist !!
Flyttende søtningsstoff funker ikke.....tilslutt får du søtt pisket eggehvite som kan ligne på margens, men blir seig søtt hvit eggerøre i ovnen....ikke anbefalt :p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.