Makronella sa for siden:
Sist lørdag ble jeg ikke helt enig med meg selv om hva som skulle bli dagens middag /kveldskos. Jeg hadde veldig lyst på tapas, men hadde ikke helt guts til gå løs på alle varianter jeg pleier ha på en tapas buffet til bare to mennesker, men en mini varant kunne jeg få til med ting jeg hadde tilgjengelig i kjøleskapet. Jeg brukte følgende :
Kylling klubber
Eggemuffins
Ovnsbakt paprika
Gratinert brie med spekeskinke
Parmesangratinerte aspages
Ostechips
Tomatsalsa
Tzatziki
oliven
Vi hadde ikke noe brød til, litt bedre tid og jeg ville laget en varianat av et foccacia brød. To forskjellige varianter finner dere her og her
Ovnsbakt paprika lages enkelt ved å legge gode biter med paprika i en smurt ildfast form. Dryss på litt salt og hell olje over -jeg brukte sitronolje denne gangen. 225 grader til paprikaen er myk ca 10-min i min ovn. Kan også grilles. Da pensles parikaen med olje og legges på grillen -blir fort brun her så pass på , ikke for varm grill.
[CENTER]
[/CENTER]
Gratinert brie: Jeg skjærer halvcm tykke skiver med brie og snurrer spekeskinke rundt. Legges i en ildfast smurt form. I ovn v 225 grader til osten begynner smelte. Jeg hadde ikke nok skinke til pakke de helt inn så tar de ut mens de enda er litt faste ellers ville osten flytt helt utover.
Klar til settes i ovnen