< Tilbake til oversikten

Laks med ostelokk

#1

Lisbeth sa for siden:

Oppskrift med bilder her

4 porsjoner:

[CENTER][url="http://1.bp.blogspot.com/-NtRBmXdT9EE/TeKBsDS4vBI/AAAAAAAABFc/QgUuGOcUSCo/s1600/laksostelokk02.jpg"][/url][/CENTER]
Ingredienser:
500 g laksefilet
1/2 squash i terninger
1/2 purre i ringer
2 dl creme fraiche
1/4 ts cayennepepper
1/2 ts paprikapulver
salt
pepper
100 g revet ost

Fremgangsmåte:
Legg fisken i en ildfast form. Fordel squash og purre over.

Bland sammen creme fraiche, cayennepepper og paprikapulver i en liten bolle, og smak til med salt og pepper. Fordel blandingen jevnt over fisk og grønnsaker i den ildfaste formen.

Strø over revet ost.

Stek i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter.

Server med f.eks dampkokt blomkål og brokkoli eller en grønn salat.


#2

Vhanja sa for siden:

Dette høres utrolig godt ut, takk for tips! I stedet for å lage tilbehør ved siden av, så er det kanskje mulig å ha flere typer grønnsaker oppi formen sammen med laksen? Latskapen lenge leve. ;)


#3

Kanutten sa for siden:

Skal prøve!! :sikle:

Jeg har begynt å like laks igjen etter mange år som ikkeliker.

I morgen på jobb skal jeg ha med meg en vanlig salat...bare med MYE agurk.. dandert med avkokt kald laks i terninger! :sikle: DET er godt det! (kokt opp med eddik, helpepper, salt og lauvbærblad, og deretter avkjølt)

Serveres med rømme tilsatt splenda, sitron, salt, pepper, rødbetelake og en liten dæsj sennep. :sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.