Lisbeth sa for siden:
Oppskrift med bilder her
4 porsjoner:
[CENTER][url="http://1.bp.blogspot.com/-NtRBmXdT9EE/TeKBsDS4vBI/AAAAAAAABFc/QgUuGOcUSCo/s1600/laksostelokk02.jpg"][/url][/CENTER]
Ingredienser:
500 g laksefilet
1/2 squash i terninger
1/2 purre i ringer
2 dl creme fraiche
1/4 ts cayennepepper
1/2 ts paprikapulver
salt
pepper
100 g revet ost
Fremgangsmåte:
Legg fisken i en ildfast form. Fordel squash og purre over.
Bland sammen creme fraiche, cayennepepper og paprikapulver i en liten bolle, og smak til med salt og pepper. Fordel blandingen jevnt over fisk og grønnsaker i den ildfaste formen.
Strø over revet ost.
Stek i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter.
Server med f.eks dampkokt blomkål og brokkoli eller en grønn salat.