< Tilbake til oversikten

Parmesangratinerte asparges (bilder)

#1

Makronella sa for siden:

Jeg er stadig på jakt etter nye oppskrifter og måter å tilberede asparges på. Denne har jeg prøvet meg frem til etter tips fra en som fått det servert på en større buffet i utlandet og skrøt noe veldig.

Asparges knekkes og legges i en smurt ildfast form. Jeg bruker en form som gjør at aspargesen må ligge i flere lag. Mellom lagene drysset litt salt og pepper og et lite lag med revet parmesan og et tynt dryss med revet norvegia eller lignende ost , bruk fersk nyrevet. Når alle aspargesene er plassert dekkes det hele med et godt lag revet parmesan. Jeg heller og på et par måleskjeer med fløte.

[CENTER]
[/CENTER]

Settes i ovenen ved 225 grader i 20 -25 minutter eller til osten er smeltet ob blitt gylden og sapargesen passe myk.

[CENTER]
[/CENTER]

Fantastisk smak ! Denne skal definitivt lages flere ganger. Passer som forrett, tilbehør eller bare som en egen liten rett om en vil.


#2

lille_trille sa for siden:

Yummi. Denne skal prøves. Sikkert godt som tilbehør til stekt kjøtt :) Tusen takk!


#3

Rosalille sa for siden:

Ser kjempegodt ut!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.