Jannik16 sa for siden:
[CENTER]Med masse bilder:
jannikej.blogg.no/?c=1306595131
SVIN INDREFILET
Servert med salat og soppstuing![/CENTER]
[CENTER]1 ferdig marinert indrefilet av svin a ca 500 g.
Smør.[/CENTER]
[CENTER]6 champingjong.
fløyte.
Smør.
Grillkrydder.[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]Forvarm ovn på 175 grader.
Brun kjøttet lett i panna i smør slik at du får ei fin steikeskorpe.
Legg fileten i ei ildfast form og ha i ovnen med steiketermometer der kjøttet er tjukkast.[/CENTER]
[CENTER]Steik kjøttet til termometeret vise 73 grader.[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]Champingjongstiuing:[/CENTER]
[CENTER]Skjær soppen i skiver.[/CENTER]
[CENTER]Steik denne i litt smør.
Krydre slik du likar.[/CENTER]
[CENTER]Ha over fløyte.
Kok til du får ein passe tjukk konsistens.[/CENTER]
[CENTER]
Server med salat og litt rømme med kokt sellerirot i (fake potetsalat)![/CENTER]