så en oppskrift jeg har brukt før men ser at den har melk og mel
tenkte at... hvis jeg bytter ut melken med fløte så er det ok?
Men hva kan jeg bytte ut melet til
Har krukskakli, johannes.b.kj.mel (herrigud for et navn)
fiberhusk og mandelmel
Om det ikke er veldig viktig å bruke akkurat den oppskrifta, vil du finne flere oppskrifter som allerede er tilpasset lavkarbo :)
Det vil uansett ikke bli som vaflene du er vant til, kan være greit å bruke en som man vet funker :) Disse, fra Nannah, synes jeg er veldig go`e, men det finnes mange om du søker litt :)
Hei ,nei jeg har ikke hatt tid ! Bakt brød og knekkis,testa ut lasagna,pølsebrød osv.Og så må jeg innrømme at vaflene ble litt glemt ! Skulle de nå bli bra,da skal jeg poste ja
Kjenner igjen det der da. Her er min versjon som ikke blir sånn fettete:
100 g sæterrømme
2 egg
(et dryss kardemomme)
1 ss sukrin
1 ts bakepulver
1 ts JBKM
Blandes sammen, kan stekes med en gang. Men husk å ta lite røre i jernet, for den "poffer" seg opp under stking. Får 4-5 plater av denne.:p
Oj - sent svar ... Jeg tenker at mandelmel OG fiberhusk.. bare en teskje fiberhusk. Men nå har jeg prøvd å bake med bare mandelmel også og baksten holder seg greit likevel syns jeg da...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.