trultemamma sa for siden:
Noen som har oppskrift som jeg kan bruke for pitabrød??
Så enkel oppskrift som mulig gjerne... :o
trultemamma sa for siden:
Noen som har oppskrift som jeg kan bruke for pitabrød??
Så enkel oppskrift som mulig gjerne... :o
Yonah sa for siden:
Her er Lisbeth sin fanastiske oppskrift på pitabrød. Og de er virkelig gode!
MadamMim sa for siden:
Signerer Lisbeth! Det er knallgode!! :-D
Labomba sa for siden:
Jeg også!!
Baker disse minst 2 ganger i uka :p
Bruker dem som rundstykker også, fyller dem med pålegg- både varmt og kaldt.
trultemamma sa for siden:
Da skal jeg shoppe! :D
Livsglede sa for siden:
Jeg pleier å bake disse, men jeg unngår gjær. Jeg bruker de som brød med pålegg, minipizza, hamburgerbrød, brødkrutonger ken det lages av de.
50 gr fløte
1,5 dl vann
100 gr smør
0,5 ts salt
100 gr ketolyse bakemiks
10 gr fiberhusk - gjerne mer om deigen er litt løs
5 egg - romtemperert
320 gr revet jarlsberg eller annen ost
Stekes 170 - 200 grader i 15 - 20 min. midt i ovnen.
Ha smør,fløte vann og salt i en kjele. Smelt dette, trekk så til side. Ha så i bakemiks og fiberhusk, rør godt. Hell så blandingen over i en bakebolle, avkjøl litt mens du river osten. Rør så inn ett og ett egg,før du tilslutt rører inn den revene osten. Settes på bakeplate dekket med bakepair, jeg brukte en ss og stekte 9 stk pr brett, så da er det stekt iløpet av 30 min siden jeg fikk 18 stk
Nytes med masse godt pålegg eller som minipizza.
Hele røra har 11,34 karber jeg fikk 18 stk av denne oppskriften og da er det 0,63 karber pr rundstykke.
Lulla84 sa for siden:
Blir disse sånn at det går ann å fylle dem ? SOm pitabrød. Jeg er ike så på den gjæren og ikke gluten vil jeg ha, så den oppskriften din her syns jeg virket topp.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.