< Tilbake til oversikten

Middelhavstorsk -på grillen (bilder)

#1

Makronella sa for siden:

Jeg har ofte laget fiskepakker til ha på grillen om sommeren, med stor suksess hos både stor og små.
Jeg er stadig på jakt etter nye smaker og måter å smakstilsette fisken og denne gang har jeg hentet inspirasjon fra Arla.
Jeg vil lage det hele som en fiskepakke til å ha på grillen, og jeg deler folie i passe stykker pluss legger et stykke bakepapir oppå folien. Dette gjør at fisken ikke fester seg i folien og er mye lettere å få over på tallerken etterpå.
Ingredienser:
Fiskefilet i passe størrelser
Tomat uten innmat – i biter
frisk basilikum
vårløk
fetaosti olje
Tomater, basilikum, vårløk og fetaost med litt olje blandes i en bolle.

[CENTER]

[/CENTER]
Fisken legges på bakepairet og krydres med salt og pepper. Tomat og fetablandingen legges oppå.

[CENTER]

[/CENTER]
Pakken lukkes og legges på grillen med middels varme. Etter ca 10 -15 min åpnes pakken forsiktig for å se om fisken er ferdig. Ser fisken ut som den trenger lengre tid lukke pakken og la det ligge litt til.
Når fisken er ferdig legges den forsiktig over på en tallerken, bare å la den skli over fra bakepapiret. Server med brokkoli og grillet asparges.

[CENTER][/CENTER]


#2

bevaremegvel sa for siden:

takk for tips, det ser nydelig og lekkert ut :)
skal prøves :)



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.